• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 195/60R15 88T Barum POLARIS 5

POLARIS 5 14140139

Barum POLARIS 5

195/60R15 88T

Barum

Valivy odpor D
Odpor na vode C
Hlucnost 72db
Rozmer pneumatiky
195/60R15
Index nosnosti
88 = max 560 kg
Index rýchlosti
T = max 190 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 72 db)
Expedujeme
Expedujeme
v utorok
- +
Skladom 5 ks
u dodávateľa

67,82 €/ks

67.82
Pneumatiky osobne zimne 195/60R15 88T Barum POLARIS 5

Zimná pneumatika Barum POLARIS 5 dosahuje výborné výsledky na zasneženej vozovke. Dezén Polaris 5 bol vyvinutý na zlepšenie jazdných vlastností vychádzajúcich zo svojho staršieho predchodcu, dezénu Polaris 3. Táto pneumatika je určená pre automobily strednej triedy ale aj pre ťažšie SUV vozidlá.

Dezén Barum POLARIS 5, ktorý bol vyvinutý do zimných klimatických podmienok sa postará o bezpečný pocit z jazdy, keďže jeho výborná priľnavosť na snehu vytvára ideálny kontakt pneumatiky s povrchom vozovky. Pneumatika tak dosahuje veľmi dobrú trakciu a jej brzdná dráha sa výrazne skracuje. Na mokrých vozovkách pneumatika Barum POLARIS 5 efektívne vytláča vodu z behúňa, vďaka čomu sa nemusíte o svoju bezpečnosť báť ani na mokrom podklade. Optimalizovaný behúň znižuje hladinu hluku počas jazdy. Znížený hluk vytvára na vodiča a ostatných spolujazdcov menší stres a zabezpečuje tak uvoľnenejšiu a pokojnejšiu jazdu.

EU Energy
QR Code

Barum 290418


195/60R15 88T

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Barum

Pneumatiky Barum sa skvelo hodia do stredoeurópskych klimatických podmienok. Ponúkajú vyvážené jazdné vlastnosti, solídny výkon a kilometrový nájazd. Toto všetko dosahuje Barum v súlade so svojim mottom: „Dobré pneumatiky. Dobrá Cena“. Budgetová značka pneumatík Barum je v osobných plášťoch tou najpredávanejšou na českom trhu, no veľkej popularite sa teší aj u nás na Slovensku. Vstupom do úspešného zoskupenia Continental Group, si organizácia Barum ešte viac upevnila svoje stabilné postavenie medzi výrobcami pneumatík. Vo svojom výrobnom závode v Otrokoviciach ročne vyrába viac ako 21 miliónov osobných pneumatík.

Základný kameň českej značky Barum položili traja vizionári Baťa, Rubena a Mitas. V roku 1948 sa rozhodli spojiť svoje sily a založili podnik na výrobu pneumatík v meste Zlín. Zakladatelia mali hneď od začiatku jeden primárny cieľ: aby boli pneumatiky Barum výkonné, odolné ale k tomu cenovo dostupné. Ich ambícia sa stala skutočnosťou a pneumatiky Barum začali dokazovať svoju kvalitu na viacerých medzinárodných pretekoch automobilov. Od roku 1971 sa dokonca každoročne koná medzinárodné športové podujatie, ktoré nesie ich názov. Barum Czech Rally v Zlíne patrí k jedným z najvýznamnejších športových udalostí v Českej republike.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >