• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 275/40R20 106V Vredestein WINTRAC PRO XL

WINTRAC PRO 14148144

Vredestein WINTRAC PRO

275/40R20 106V XL Otestovany TOP 3 V TESTE

Vredestein

Valivy odpor D
Odpor na vode B
Hlucnost 73db
Rozmer pneumatiky
275/40R20
Index nosnosti
106 = max 950 kg
Index rýchlosti
V = max 240 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
B
Hlučnosť
B ( 73 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 6 prac. dní
- +
Skladom 5 ks
u dodávateľa

349,43 €/ks

349.43
Pneumatiky osobne zimne 275/40R20 106V Vredestein WINTRAC PRO XL

Zimná pneumatika Vredestein WINTRAC PRO nepozná žiadne limity, čo sa týka výkonu. Táto športová obuv bola vyvinutá ako reakcia na čoraz rastúci záujem o UHP pneumatiky v rozmerovej škále 17 a viac palcov. Je určená pre osobné vozidlá vyššej triedy a SUV automobily.

Je dostupná aj v rýchlostnom indexe Y, čo znamená, že je použiteľná pri rýchlostiach až do 300 km/h. Oxid kremičitý v spolupráci s živicou zlepšuje ovládanie vozidla a skracuje brzdnú dráhu na snehu a ľade. Nesmieme zabudnúť ani na znížený valivý odpor, vďaka ktorému nebudete musieť tak často tankovať. Výborná priľnavosť v mokrých podmienkach zase znižuje riziko vzniku aquaplaningu. Pneumatika Vredestein WINTRAC PRO vás však dostane aj svojim vzhľadom. Spája totižto v sebe nadčasový dizajn a pokrokovú technológiu.

EU Energy
QR Code

Vredestein 345301


275/40R20 106V XL

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Vredestein

Pneumatiky Vredestein pochádzajú od holandského výrobcu pneumatík, ktorý sa prioritne zameriava na produkciu pneumatík pre športové vozidlá, ale aj osobné automobily. Zaujímavým počinom je spolupráca spoločnosti Vredestein s talianskym dizajnérskym štúdiom Giugiaro Design. Pod jeho drobnohľadom vyrába esteticky zaujímavé a dizajnové pneumatiky. Symbolizuje to víziu spoločnosti, ktorá je založená na dokonalých detailoch a snahe vyčleniť sa z bežného davu výrobcov. Ak si aj vy potrpíte na dokonalom vzhľade pneumatík, Vredestein bude zaručene tou správnou voľbou. Vredestein patrí do strednej triedy a do vývoja a marketingu investuje nemalé finančné prostriedky. Svoje výskumné a vývojové centrum má situované v holandskom meste Enschede.

Spoločnosť Vredestein založil v roku 1908 Emile Louis Constant Schiff v Holandsku. Začiatky organizície neboli jednoduché, no podarilo sa jej doslova vstať z popola a vyformovať sa v stabilnú pneumatikársku organizáciu. Momentálne je táto značka vlastnená indickou firmou Apollo Tyres. Svoje výrobné závody má umiestnené v Európe, Thajsku, Indii a Indonézii. Okrem Európy sa spoločnosti darí predávať veľké množstvo pneumatík aj v Severnej Amerike. Prispôsobila tomu aj svoju filozofiu a snaží sa pochopiť potreby týchto dvoch geograficky rozličných trhov. Zaujímavosťou je, že Vredestein ako jeden z mála výrobcov ešte stále produkuje pneumatiky aj pre veľmi staré automobily.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >