• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 235/40R18 95W Kumho WP71 XL

WP71 14127893

Kumho WP71

235/40R18 95W XL

Kumho

Valivy odpor D
Odpor na vode C
Hlucnost 72db
Rozmer pneumatiky
235/40R18
Index nosnosti
95 = max 690 kg
Index rýchlosti
W = max 270 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 72 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 3 prac. dní
- +
Skladom Viac ako 20 ks
u dodávateľa

143,03 €/ks

143.03
Pneumatiky osobne zimne 235/40R18 95W Kumho WP71 XL

Výbornou zimnou voľbou pre výkonnejšie osobné automobily je pneumatika Kumho WP 71. Veľmi pohodlne sa s ňou popreháňate po suchých zimných cestách, no poradí si aj na snehu, s ktorým sa môžete stretnúť v horských oblastiach. Nikde vás nenechá v štichu a doveziete sa s ňou do každého cieľa.

Zimná pneumatika má by mala v snehu dobre zaberať, ľahko sa ovládať a v prípade potreby bezpečne zastaviť. Všetky tieto atribúty spĺňa pneumatika Kumho WP 71 na výbornú. Dve vlnkové obvodové drážky sa starajú o stabilitu vozidla. Priečne drážky ladené do tvaru písmena V zase zaisťujú skvelý záber a odvod vody z povrchu pneumatiky. Vylepšená zmes zaručuje solídne brzdné vlastnosti. Nech sa páči, vyskúšajte túto pneumatiku a sami sa presvedčte o jej kvalitách.

EU Energy
QR Code

Kumho 214900


235/40R18 95W XL

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Kumho

Pneumatiky Kumho patria k najžiadanejším juho kórejským značkám, ktoré sa v poslednej dobe tešia čoraz väčšej obľube už aj v Európe. Dostávajú čoraz viac pozitívnych hodnotení vďaka svojim výborným vlastnostiam v rozličných poveternostných podmienkach. Značka Kumho patrí do strednej triedy a zákazníkom ponúka osobné pneumatiky za prijateľné ceny. Ak hľadáte práve takýto typ pneumatík, Kumho určite presvedčí aj vás. Je podstatné spomenúť, že pneumatiky Kumho oceňujú aj samotný výrobcovia automobilov. Používajú sa ako prvé obutie na vozidlá značiek Hyundai, Kia, ale napríklad aj na niektoré modely Mercedes a Volkswagen. Kumho si potrpí aj na inovatívnosť svojich produktov. Bol jedným z prvých výrobcov vôbec, ktorý prišiel na trh s Run Flat pneumatikami.

Spoločnosť Kumho bola založená v roku 1960 v Soule. Názov Kumho však vznikol až v roku 1978, predchádzalo mu pomenovanie Samyang. Prvá výrobná továreň tejto značky mala veľmi skromné pomery. Robotníci, ktorí v nej pracovali vedeli denne vyprodukovať iba 20 pneumatík. V dnešnej dobe už Kumho dokáže za jediný rok predať viac ako 60 miliónov pneumatík a s obratom viac ako 2 miliardy € sa radí medzi popredných svetových výrobcov. Okrem pneumatík sa Kumho zaoberá aj výrobou golfových loptičiek a vlastní leteckú spoločnosť Asiana Airlines. Podnik sa snaží svoju značku zviditeľniť aj v oblasti športu. Okrem motoristických akcií je oficiálnym partnerom viacerých známych futbalových klubov.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >