• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 225/65R17 106H Semperit SPEED GRIP 5 XL

SPEED GRIP 5 14219525

Semperit SPEED GRIP 5

225/65R17 106H XL

Semperit

Valivy odpor C
Odpor na vode C
Hlucnost 72db
Rozmer pneumatiky
225/65R17
Index nosnosti
106 = max 950 kg
Index rýchlosti
H = max 210 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
C
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 72 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 3 prac. dní
- +
Skladom Viac ako 20 ks
u dodávateľa

165,01 €/ks

165.01
Pneumatiky osobne zimne 225/65R17 106H Semperit SPEED GRIP 5 XL

S novou pneumatikou Semperit SPEED GRIP 5 vás zima rozhodne neprekvapí. Jej atraktívny profil dezénu z nej robí skutočného špecialistu v zimných podmienkach no zároveň spoľahlivú voľbu na suchú vozovku. Vyrába sa v palcových radách od 14 do 20 a tak je vhodná pre takmer každé osobné auto.

Táto pneumatika má výborný handling počas jazdy v hlbokom snehu a to najmä vďaka záberovým hranám a snehovým háčikom. Lamely rozmiestnené v rôznych uhloch zabezpečujú efektívnu spoluprácu so zasneženým povrchom počas brzdenia a zrýchľovania. Smerový dezén v tvare písmena V zaisťuje dokonalé odvádzanie vody a kašovitého snehu. Zima však môže byť aj suchá, no táto pneumatika je pripravená na všetko. Vyvážená štruktúra ramenných blokov v spolupráci s pridanou tuhosťou má za následok výbornú kontrolu pri jazde na suchých vozovkách. Vývojári pneumatiky Semperit SPEED GRIP 5 sa vyhrali aj s jej estetickou stránkou. Začlenenie siluety hory do vonkajšieho ramena pôsobí veľmi efektne.

EU Energy
QR Code

Semperit 418085


225/65R17 106H XL

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Semperit

Pneumatiky Semperit pochádzajú z rakúskej dielne a aj vďaka tomu sú dobre známe svojou precíznosťou a spoľahlivosťou. Vynikajú najmä v alpských zimných podmienkach no nenechajú sa zahanbiť ani počas letných horúčav. Vývojári tejto značky sa neustále snažia plniť požiadavky všetkých svojich zákazníkov a nezabudnúť pri tom na svoje korene. Od roku 1985 je Semperit súčasťou medzinárodného koncernu Continental, pod ktorého záštitou produkuje kvalitné pneumatiky, ktoré sa výkonnostne radia do strednej triedy. Zaujímavosťou je, že predchodcom organizácie Semperit bol maličký podnik Johanna Nepomuka, ktorý si v roku 1824 otvoril manufaktúru na produkciu nepremokavého oblečenia.

Značka Semperit je nositeľom výkonných pneumatík už poriadne dlhú dobu. Bola založená ešte v roku 1850 v rakúskom mestečku Wimpassing. Stala sa tak vôbec prvou organizáciou zaoberajúcou sa výrobou gumy v Európe. Názov Semperit pochádza z latinčiny a znamená „stále beží“. S pneumatikami Semperit tak budete stále v pohybe. So samotnou výrobou pneumatík začal Semperit až v roku 1900. Od tejto doby sa stal dobre známym výrobcom, ktorému zákazníci dôverujú. Svoje pneumatiky Semperit testuje v alpských podmienkach a aj preto vyniká najmä v zimnom segmente.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >