• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 165/80R14 85T Barum POLARIS 3

POLARIS 3 14117987

Barum POLARIS 3

165/80R14 85T

Barum

Valivy odpor E
Odpor na vode C
Hlucnost 71db
Rozmer pneumatiky
165/80R14
Index nosnosti
85 = max 515 kg
Index rýchlosti
T = max 190 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
E
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 71 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 3 prac. dní
- +
Skladom 8 ks
u dodávateľa

60,28 €/ks

60.28
Pneumatiky osobne zimne 165/80R14 85T Barum POLARIS 3

Zimná pneumatika Barum POLARIS 3 predstavuje úspešné pokračovanie rady POLARIS, ktorá vás očarí svojim výkonom za prijateľnú cenu. Táto pneumatika je vhodná pre najpoužívanejšie automobily v Európe. Dosahuje výborné výsledky počas jazdy na snehu, ale aj pri rýchlejšej jazde na diaľnici.

Smerový dezén pneumatiky Barum POLARIS 3 pripomína tvar písmena V. Takýto vzor dezénu patrí medzi najpoužívanejšie pri zimných pneumatikách, pretože poskytuje lepšie jazdné vlastnosti na snehu. Prídavné drážky v tejto pneumatike zabezpečujú nízky valivý odpor a priaznivo tak pôsobia na spotrebu paliva. Zlepšená ovládateľnosť vozidla na mokrých vozovkách je dosiahnutá vďaka veľkým ramenným blokom s pridanou odvodovou drážkou. Okrem toho sa pneumatika Barum POLARIS 3 pomalšie opotrebúva, čo vyúsťuje do lepšieho kilometrového výkonu.

EU Energy
QR Code

Barum 42847


165/80R14 85T

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Barum

Pneumatiky Barum sa skvelo hodia do stredoeurópskych klimatických podmienok. Ponúkajú vyvážené jazdné vlastnosti, solídny výkon a kilometrový nájazd. Toto všetko dosahuje Barum v súlade so svojim mottom: „Dobré pneumatiky. Dobrá Cena“. Budgetová značka pneumatík Barum je v osobných plášťoch tou najpredávanejšou na českom trhu, no veľkej popularite sa teší aj u nás na Slovensku. Vstupom do úspešného zoskupenia Continental Group, si organizácia Barum ešte viac upevnila svoje stabilné postavenie medzi výrobcami pneumatík. Vo svojom výrobnom závode v Otrokoviciach ročne vyrába viac ako 21 miliónov osobných pneumatík.

Základný kameň českej značky Barum položili traja vizionári Baťa, Rubena a Mitas. V roku 1948 sa rozhodli spojiť svoje sily a založili podnik na výrobu pneumatík v meste Zlín. Zakladatelia mali hneď od začiatku jeden primárny cieľ: aby boli pneumatiky Barum výkonné, odolné ale k tomu cenovo dostupné. Ich ambícia sa stala skutočnosťou a pneumatiky Barum začali dokazovať svoju kvalitu na viacerých medzinárodných pretekoch automobilov. Od roku 1971 sa dokonca každoročne koná medzinárodné športové podujatie, ktoré nesie ich názov. Barum Czech Rally v Zlíne patrí k jedným z najvýznamnejších športových udalostí v Českej republike.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >