• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne letne 205/60R15 91H Austone ATHENA SP801

ATHENA SP801 14133513

Austone ATHENA SP801

205/60R15 91H

Austone

Valivy odpor D
Odpor na vode C
Hlucnost 70db
Rozmer pneumatiky
205/60R15
Index nosnosti
91 = max 615 kg
Index rýchlosti
H = max 210 km/h
Sezóna
LetnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 70 db)
Expedujeme
Expedujeme
zajtra!
- +
Skladom 10 ks
skladom

46,66 €/ks

46.66
Pneumatiky osobne letne 205/60R15 91H Austone ATHENA SP801

Vitajte v rodine letných pneumatík Austone. Model ATHENA SP801 je určený pre rodinné automobily malej a strednej triedy. Prevezie Vás mestskými zákutiami, ale nepohrdne ani lokálnou cestou či diaľnicou.

Konštruktéri pri tejto pneumatike vsadili na výhody symetrického dezénu. Štyri obvodové drážky sú dosť hlboké na to, aby vás bezpečne dostali cez vodné nástrahy letných ciest. Pevné bočné bloky zabezpečujú stabilitu v zákrutách. Zmes pneumatiky je nastavená vyvážene a priľne k suchému aj vlhkému podkladu. Bez obáv môžete na vaše vozidlo obuť tento štandardný a cenovo výhodný letný model.

EU Energy
QR Code

Austone 231991


205/60R15 91H

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Austone

Pneumatiky Austone reprezentujú čínskeho dodávateľa pneumatík, ktorý si už aj v Európe získava čoraz viac priaznivcov. Zahoďte aj vy svoje predsudky voči ázijským značkám a zverte svoje vozidlo práve pneumatikám Austone. Pri výrobe týchto pneumatík sa používajú najnovšie priemyselné štandardy a ekologické technológie. Produktové portfólio je veľmi široké, takže svoj rozmer si nájde takmer každý zákazník. Charakteristickým parametrom pneumatík Austone je predovšetkým ich atraktívna cena, skvelé jazdné vlastnosti a bezpečnosť za akýchkoľvek okolností. Kvalitou môžeme pneumatiky Austone prirovnať k našej domácej značke Matador, no ich cena sa pohybuje ešte o niečo nižšie. V roku 2007 získali pneumatiky Austone zlaté a strieborné ocenenie na celosvetovej výstave Russian Rubber and Tire Industry. Pri ich kúpe vás bezpochyby poteší aj fakt, že Austone v súčasnosti patrí medzi populárne značky pneumatík už aj v rámci západnej Európy.

Značka Austone patrí do koncernu Prinx Chengshan, ktorý bol založený v roku 1976 v čínskom meste Rongcheng. V súčasnosti je tretím najväčším producentom pneumatík v Číne. Za rok vyrobí okolo 15 miliónov pneumatík, na ktorých sa podieľa viac ako 5 000 pracovníkov. Okrem značky Austone vyrába aj pneumatiky Fortune, Prinx a Chengshan. Svoje výrobky predáva na 6 kontinentoch, vo viac ako 130 krajinách a spolupracuje s viac ako 30 výrobcami automobilov. Táto medzinárodná pneumatikárska spoločnosť posilňuje svoje globálne postavenie vlastnými pobočkami v Európe, Severnej Amerike a Thajsku. Začiatkom roka 2020 vykonala spoločnosť prvé testy svojich pneumatík v Európe na testovacích okruhoch vo Fínsku a Španielsku a plánuje v tom pokračovať. Pre tohto čínskeho výrobcu je totižto európsky obchod jasným dlhodobým zameraním a už teraz predáva do Európy viac ako 1,5 milióna pneumatík ročne.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >