• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne celorocne 225/65R17 102H Kleber CITILANDER

CITILANDER 14124703

Kleber CITILANDER

225/65R17 102H

Kleber

Valivy odpor C
Odpor na vode C
Hlucnost 70db
Rozmer pneumatiky
225/65R17
Index nosnosti
102 = max 850 kg
Index rýchlosti
H = max 210 km/h
Sezóna
CeloročnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
C
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 70 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 4 prac. dní
- +
Skladom 14 ks
u dodávateľa

140,03 €/ks

140.03
Pneumatiky osobne celorocne 225/65R17 102H Kleber CITILANDER

Kleber CITILANDER je celoročná pneumatika určená prevažne pre SUV automobily. Jej kostra je až o 20% pevnejšia oproti väčšine modelov, ktoré sú určené pre osobné vozidlá. Po celý rok si môžete užívať jej spoľahlivé jazdné vlastnosti a bezpečie na cestách.

Kostra pneumatiky je vystužená a jej dezén má asymetricky usporiadané bloky. Vďaka tejto kombinácii dokáže efektívne riešiť všetky dopravné situácie. Jej dezén je nezvyčajne vysoký, čo v kombinácii s veľkým počtom ramenných lamiel zaisťuje perfektný zaber na akomkoľvek povrchu. Zmes pneumatiky Kleber CITILANDER je vyskladaná tak, aby bolo zaistené jej rovnomerné opotrebenie. Pokiaľ sa aj vy väčšinou pohybujete v miernom podnebí, alebo ročne najazdíte menší počet kilometrov, tak je táto pneumatika určená práve vám.

EU Energy
QR Code

Kleber 199964


225/65R17 102H

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Kleber

Osobné pneumatiky Kleber už od nepamäti prekvapujú pneumatikársky priemysel svojou technologickou vyspelosťou, vďaka čomu si zaistili povesť inovátora, elegancie a kvality. Medzi prevratné vynálezy značky Kleber môžeme zaradiť svetové prvenstvo v bezdušovej pneumatike s ochranou proti defektu. Tento francúzsky výrobca v súčasnosti spadá pod európsky gigant Michelin, ktorý mu zaistil stabilné výrobné podmienky, vývoj a inovácie. Je predstaviteľov veľmi vyhľadávanej strednej triedy pneumatík a svojim zákazníkom ponúka skvelý pomer medzi cenou a výkonom. Radí sa medzi najpredávanejšie značky pneumatík v rámci celej Európy.

Začiatky spoločnosti Kleber sú úzko spojené s ďalším výrobcom pneumatík BF Goodrich. Práve v jeho továrni vo francúzskom meste Colombes, keď sa písal rok 1911, začal Kleber produkovať svoje prvé pneumatiky. O niečo neskôr v roku 1947 priniesol na svet zimné pneumatiky, ktoré boli známe svojim znakom ľadového medveďa. Úspechy si táto organizácia začala pripisovať aj na pretekárskych okruhoch. V roku 1981 Michele Mouton ako prvá osoba ženského pohlavia vyhrala Rallye San Remo práve na pneumatikách Kleber. V dnešnej dobe sa pneumatiky tejto značky predávajú vo viac ako 20 krajinách sveta. Okrem toho sa používajú aj ako originálna výbava na viacero vozidiel Suzuki, Volkswagen či Opel.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >