• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne celorocne 205/45R16 83H Vredestein QUATRAC

QUATRAC 14155994

Vredestein QUATRAC

205/45R16 83H Otestovany TOP 3 V TESTE

Vredestein

Valivy odpor D
Odpor na vode B
Hlucnost 70db
Rozmer pneumatiky
205/45R16
Index nosnosti
83 = max 487 kg
Index rýchlosti
H = max 210 km/h
Sezóna
CeloročnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
B
Hlučnosť
B ( 70 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 5 prac. dní
- +
Skladom 20 ks
u dodávateľa

192,30 €/ks

192.3
Pneumatiky osobne celorocne 205/45R16 83H Vredestein QUATRAC

Pneumatika Vredestein QUATRAC je celosezónna voľba určená pre osobné automobily. Je predstaviteľom prémiovej triedy a preto si na svoje prídu najmä vodiči, ktorí hľadajú najvyššiu kvalitu. Aj keď z názvu to nie je jasné, no tento model je nástupcom dobre známeho dezénu Vredestein QUATRAC 5, ktorý dosahoval veľmi dobré hodnotenia.

Oproti svojmu staršiemu bratovi dosahuje ešte vyšší výkon a to hneď vo viacerých kľúčových oblastiach. Vďaka unikátnej zmesi môžete s touto pneumatikou najazdiť až o 20% viac kilometrov. Vývojárom sa však podarilo aj zväčšiť styčnú plochu pneumatiky s vozovkou. Zaistená je tak výborná priľnavosť na suchej, mokrej ale aj zasneženej ceste. Pneumatika Vredestein QUATRAC je vybavená smerovým dezénom v tvare písmena V, čo zaručuje solídnu odolnosť pred vznikom aquaplaningu.

EU Energy
QR Code

Vredestein 388924


205/45R16 83H

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Vredestein

Pneumatiky Vredestein pochádzajú od holandského výrobcu pneumatík, ktorý sa prioritne zameriava na produkciu pneumatík pre športové vozidlá, ale aj osobné automobily. Zaujímavým počinom je spolupráca spoločnosti Vredestein s talianskym dizajnérskym štúdiom Giugiaro Design. Pod jeho drobnohľadom vyrába esteticky zaujímavé a dizajnové pneumatiky. Symbolizuje to víziu spoločnosti, ktorá je založená na dokonalých detailoch a snahe vyčleniť sa z bežného davu výrobcov. Ak si aj vy potrpíte na dokonalom vzhľade pneumatík, Vredestein bude zaručene tou správnou voľbou. Vredestein patrí do strednej triedy a do vývoja a marketingu investuje nemalé finančné prostriedky. Svoje výskumné a vývojové centrum má situované v holandskom meste Enschede.

Spoločnosť Vredestein založil v roku 1908 Emile Louis Constant Schiff v Holandsku. Začiatky organizície neboli jednoduché, no podarilo sa jej doslova vstať z popola a vyformovať sa v stabilnú pneumatikársku organizáciu. Momentálne je táto značka vlastnená indickou firmou Apollo Tyres. Svoje výrobné závody má umiestnené v Európe, Thajsku, Indii a Indonézii. Okrem Európy sa spoločnosti darí predávať veľké množstvo pneumatík aj v Severnej Amerike. Prispôsobila tomu aj svoju filozofiu a snaží sa pochopiť potreby týchto dvoch geograficky rozličných trhov. Zaujímavosťou je, že Vredestein ako jeden z mála výrobcov ešte stále produkuje pneumatiky aj pre veľmi staré automobily.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >