• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky offroad letne 285/50R20 116Q Gripmax INCEPTION S/T MAXX

INCEPTION S/T MAXX 14219703

Gripmax INCEPTION S/T MAXX

285/50R20 116Q

Gripmax

Valivy odpor ?
Odpor na vode ?
Hlucnost ?db
Rozmer pneumatiky
285/50R20
Index nosnosti
116 = max 1250 kg
Index rýchlosti
Q = max 160 km/h
Sezóna
LetnéSezona
Typ vozidla
Offroad
Válivý odpor
?
Brzdenie za mokra
?
Hlučnosť
Expedujeme
Expedujeme
do 4 prac. dní
- +
Skladom 16 ks
u dodávateľa

172,21 €/ks

172.21
Pneumatiky offroad letne 285/50R20 116Q Gripmax INCEPTION S/T MAXX

Letná „all-terrain“ pneumatika, ktorá je navrhnutá pre pracovné 4x4 vozidlá, terénne pick-upy, ťažké off-roady a všade tam, kde sa vyžaduje zvýšená odolnosť, záťaž a dobrá trakcia v teréne. Vhodná na farmu, chatu, do lesa, na lúky, ale aj na bežné „asfaltky“. Je označená M+S, takže spĺňa požiadavky na celoročné využitie, čím vás zbaví povinnosti sezónneho prezúvania.

Pozrieme sa na to trošku bližšie.... Základom pneumatiky je pevná kostra, ktorá odoláva nárazom, prierazom na behúni, ale rovnako aj na bočnici a to všetko pri zvýšenej záťaži. Kostra je oblečená v ideálne namiešanej zmesi gumy a siliky. Dezén pneumatiky vytvorený počítačovými simuláciami, perfektne zvláda všetky nástrahy počasia a terénu. Stredná časť je vytvorená striedavými blokmi dezénu, čo zabezpečuje trakciu na nespevnených cestách. Silné bočné bloky dezénu dodávajú stabilitu pneumatiky pri manévrovaní. Široké drážky odvádzajú vodu z pod behúňa a sú vybavené samočistiacim systémom, ktorý bráni skalkám uchyteniu. Pneumatika bez problémov zvládne aj vyššie rýchlosti na bežných cestách. Chváli sa dlhou životnosťou a veľa ubehnutými kilometrami. A nakoniec, má aj krásny dizajn s bielymi písmenami na bočnici a to všetko za rozumnú cenu.

EU Energy
QR Code

Gripmax 412261


285/50R20 116Q

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Gripmax

Pneumatiky Gripmax priniesli veľa nových a inovatívnych prvkov do gumárenského priemyslu. Výrobca svoje modely stavia na moderných a veľakrát až nadčasových dizajnových riešeniach, no na druhej strane v žiadnom prípade neuberá na ich dokonalej funkčnosti a výborných jazdných vlastnostiach. Gripmax sa zameriava predovšetkým na výrobu UHP pneumatík pre vozidlá s pohonom všetkých štyroch kolies a SUV automobily. Svojim inovatívnym prístupom k produkcii sa snaží demonštrovať fakt, že aj pneumatiky vyrábané v Číne alebo v Ázii, dokážu konkurovať popredným svetovým pneumatikárskym gigantom.

Značka Gripmax bola zaregistrovaná v roku 2012 a patrí súkromnej čínskej organizácii Qingdao Grip Tire Co. Ltd. Jedná sa o pomerne mladú značku pneumatík, no o to viac dynamickejšiu. Základným krédom spoločnosti je vyrábať kvalitné pneumatiky, používať pri ich výrobe tie najmodernejšie technológie a neustále zlepšovať jazdné vlastnosti produktov za pomoci počítačových simulácií. Konštruktéri neustále hľadajú nové možnosti pri navrhovaní nových modelov pneumatík. Svojim osobitým prístupom si táto značka získala státisíce spokojných zákazníkov po celom svete.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >