• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky offroad celorocne 235/65R17 108T Nokian OUTPOST AT XL

OUTPOST AT 14215531

Nokian OUTPOST AT

235/65R17 108T XL

Nokian

Valivy odpor D
Odpor na vode D
Hlucnost 72db
Rozmer pneumatiky
235/65R17
Index nosnosti
108 = max 1000 kg
Index rýchlosti
T = max 190 km/h
Sezóna
CeloročnéSezona
Typ vozidla
Offroad
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
D
Hlučnosť
B ( 72 db)
Nie je skladom
Pneumatiky offroad celorocne 235/65R17 108T Nokian OUTPOST AT XL

Pneumatika Nokian OUTPOST AT je celoročný model určený pre 4x4 vozidlá SUV automobily a crossovery. Poskytne vám bezpečnú jazdu počas celého roka na ceste i mimo nej. Vďaka prepracovanej technológii Aramid Shield vám pomôže prekonať aj tie najnáročnejšie povrchy.

Ocenia ju najmä vodiči, ktorí sa radi vo voľnom čase idú vyblázniť aj mimo bežných asfaltových vozoviek. Mohutný dezén sa hravo prederie snehom, blatom aj pieskom. Pneumatika je označená symbolom troch vrcholov hôr so snehovou vločkou, takže je vhodná aj na zimnú prevádzku. Pneumatika Nokian OUTPOST AT má skvelú odolnosť voči prepichnutiu a prerezaniu. S radosťou ju tak môžete otestovať takmer kdekoľvek.

EU Energy
QR Code

Nokian 417165


235/65R17 108T XL

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Nokian

Fínsky výrobca pneumatík Nokian je jedným z producentov pneumatík, ktorý sa špecializuje na potreby zákazníkov v severských podmienkach. Zimné pneumatiky Nokian sú určené do extrémnych zimných podmienok, v ktorých dosahujú neprekonateľné výsledky. Ideálne podmienky k vývoju takýchto pneumatík vytvára najsevernejší testovací okruh Ivalo. Nokian vyrába aj hrotované zimné pneumatiky, ktoré sú určené na jazdu po zľadovatenom povrchu. U nás je však používanie tohto typu pneumatík zakázané. Letné pneumatiky Nokian však nezaostávajú ani v menej náročných letných podmienkach. Dosahujú výborné jazdné vlastnosti na mokrom i suchom povrchu. Toto všetko robí zo značky Nokian všestranného výrobcu pneumatík, ktorý sa zaraďuje do strednej triedy.

Aktuálna podoba spoločnosti Nokian Limited bola založená v roku 1988, no jej korene siahajú až do roku 1898, kedy bol postavený prvý fínsky závod na výrobu gumy. Organizácia začala produkovať pneumatiky v roku 1932. O pár rokov neskôr sa na trhu objavil najslávnejší model Nokian Hakkapellita. Táto pneumatika drží niekoľkonásobný rýchlostný rekord na ľade, ktorý činí neuveriteľných 335,7 km/h. Odborníci zo spoločnosti Nokian sa snažia vyvíjať ekologicky šetrné technológie. Podarilo sa im vyrobiť prvú pneumatiku s použitím nízko aromatických olejov. V dnešnej dobe je už značka Nokian známa nie len v severských štátoch, ale aj v iných európskych a svetových krajinách.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >