• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky van zimne 195/75R16 105R Nexen WINGUARD WT1

WINGUARD WT1 14147498

Nexen WINGUARD WT1

195/75R16 105R

Nexen

Valivy odpor D
Odpor na vode C
Hlucnost 72db
Rozmer pneumatiky
195/75R16
Index nosnosti
105 = max 925 kg
Index rýchlosti
R = max 170 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Dodávkové
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 72 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 5 prac. dní
- +
Skladom Viac ako 20 ks
u dodávateľa

104,54 €/ks

104.54
Pneumatiky van zimne 195/75R16 105R Nexen WINGUARD WT1

Nexen WINGUARD WT1 je vynikajúca zimná pneumatika pre ľahké úžitkové vozidlá. Vyznačuje sa extrémne dlhou životnosťou. Je bezpečná na mokrej vozovke vďaka lepšiemu odvodu vody, zdokonalenej priľnavosti a zábere na snehu. Pre vašu dodávku vám zabezpečí pocit komfortu a bezpečia na všetkých cestách.

Dezén sa vyznačuje tromi pozdĺžnymi drážkami, ktoré zvyšujú odvod vody z pod pneumatiky a napomáhajú vysokému brzdnému výkonu na mokrej vozovke a kašovitom snehu. Zúbkovitý tvar lamiel udržuje vozidlo bezpečne na ceste dokonca aj v zákrutách. Stupňovité bloky lamiel a skosená bočnica prispieva k lepšiemu záberu a ovládateľnosti pneumatiky na snehu. Vďaka vysokému kilometrovému výkonu je pneumatika Nexen WINGUARD WT1 mimoriadne ekonomická.

EU Energy
QR Code

Nexen 343801


195/75R16 105R

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Nexen

Pneumatiky Nexen reprezentujú značku s obrovským potenciálom. V posledných rokoch sa tešia stále väčšiemu záujmu zákazníkov. Osobné pneumatiky Nexen sa vyrábajú za pomoci vyspelých technológií, no zároveň sú cenovo prijateľné a nezaťažujú tak vašu peňaženku. Patria do zlatej strednej triedy pneumatík no navzdory svojej cenovej dostupnosti sa osvedčia aj v náročných podmienkach a pri vyšších rýchlostiach. Tento kórejský výrobca je označovaný za jedného z najpokrokovejších producentov pneumatík na svete. V poslednej dobe vzrástol celosvetový podiel pneumatík Nexen z 8% na 20% a u vodičov dosahujú veľmi kladné hodnotenia.

Prvá pneumatika Nexen bola vyrobená v roku 1956 v Južnej Kórei. Názov značky Nexen vychádza zo spojenia slov next century (nové storočie). Postupne sa pneumatikám Nexen podarilo vstúpiť na americký trh a následne aj na ten európsky. Jedna z najmodernejších fabrík tejto značky sa nachádza v susednom Česku. V dnešnej dobe sú pneumatiky Nexen známe už v 120 krajinách sveta. Z objavov Nexenu možno spomenúť napríklad nanokompozitnú silikátovú gumu, ktorú si spoločnosť nechala patentovať. Vďaka nej sa pneumatiky Nexen vyznačujú ešte lepšou priľnavosťou. Nexen dosiahol viaceré úspechy aj v oblasti dizajnu značky, kde sa môže pýšiť viacerými svetovými oceneniami. Zviditeľňovať sa spoločnosť snaží aj prostredníctvom športu. Nexen je hlavným sponzorom juhokórejského profesionálneho bejzbalového tímu a partnerom anglického futbalového klubu Manchester City.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >