• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky van letne 175/80R13 95Q Hankook RADIAL RA08

RADIAL RA08 14128698

Hankook RADIAL RA08

175/80R13 95Q

Hankook

Valivy odpor D
Odpor na vode C
Hlucnost 69db
Rozmer pneumatiky
175/80R13
Index nosnosti
95 = max 690 kg
Index rýchlosti
Q = max 160 km/h
Sezóna
LetnéSezona
Typ vozidla
Dodávkové
Válivý odpor
D
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
A ( 69 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 4 prac. dní
- +
Skladom Viac ako 20 ks
u dodávateľa

97,79 €/ks

97.79
Pneumatiky van letne 175/80R13 95Q Hankook RADIAL RA08

Letná pneumatika Hankook RADIAL RA08 je kvalitné obutie určené pre dodávky a ľahké nákladné vozidlá. Jej kontinuálne kľukaté drážky zlepšujú ovládateľnosť na suchých aj mokrých cestách. Predstavuje spoľahlivú pneumatiku s dobrou stabilitou a dlhou životnosťou. Má vynikajúce záberové vlastnosti a trakciu na vodou pokrytých vozovkách.

Dezén má nízke opotrebenie behúňa a dlhú životnosť, vďaka čomu šetrí aj vašu peňaženku. Vyvážené rozdelenie lamelových blokov zaisťuje prirodzene stabilný výkon, vynikajúci brzdné vlastnosti a solídnu priľnavosť. Širšia stopa a agresívny dizajn s kľukatou drážkou prispieva k rovnomernému opotrebeniu dezénu. Tri hlavné drážky zaisťujú vynikajúci odvod vody, takže sa nemusíte obávať žiadneho letného lejaku.

EU Energy
QR Code

Hankook 48171


175/80R13 95Q

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Hankook

Pneumatiky Hankook sú navrhnuté tak, aby ste sa cítili bezpečne, pohodlne a príjemne hneď ako naštartujete svoj motor. Na osobné pneumatiky Hankook sa môžete spoľahnúť aj v nepriaznivom počasí či iných náročných podmienkach na vozovke. Vďaka najmodernejším kórejským technológiám má vodič situáciu stále pod kontrolou. Spoločnosť Hankook má svoje vývojové centrá rozmiestnené strategicky na viacerých kontinentoch, čo zabezpečuje, že pneumatiky Hankook sú prispôsobené lokálnym podmienkam jednotlivých krajín. Najbližšie k Slovensku sa nachádza výrobný závod v susednom Maďarsku. Značka Hankook je typickým predstaviteľom strednej triedy pneumatík a niektorí výrobcovia automobilov ju používajú aj na prvé obutie. Pod značku Hanook patria aj menej známe značky pneumatík Laufenn a Kingstar.

Spoločnosť Hankook bola založená v roku 1941 ako prvý výrobca pneumatík v Kórei. Slovo Hankook znamená v kórejskom preklade pneumatika. Počas kórejskej vojny trpela spoločnosť nedostatočným zázemím a zásobami. Po vojne sa však Hankook naplno pustil do svojho rozvoja aby položil základy silnej globálnej organizácie ako ju poznáme dnes. V súčasnosti sa pneumatiky Hankook vyrábajú v 8 závodoch a sú dostupné vo viac ako 180 krajinách sveta. Spoločnosť Hankook sa vo vysokej miere zapája do sponzoringu vo viacerých športových odvetviach. Je jedným z hlavných partnerov španielskeho futbalového klubu Real Madrid a oficiálnym partnerom európskej futbalovej ligy UEFA. Okrem futbalu sa zviditeľňuje aj v hokeji, bejzbale či motoristických športoch.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >