• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 235/55R19 105V Nokian WR SUV 4 XL

WR SUV 4 14141623

Nokian WR SUV 4

235/55R19 105V XL

Nokian

Valivy odpor C
Odpor na vode C
Hlucnost 72db
Rozmer pneumatiky
235/55R19
Index nosnosti
105 = max 925 kg
Index rýchlosti
V = max 240 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
C
Brzdenie za mokra
C
Hlučnosť
B ( 72 db)
Nie je skladom
Pneumatiky osobne zimne 235/55R19 105V Nokian WR SUV 4 XL

Nokian WR SUV 4 je zimná smerová pneumatika určená pre úžitkové vozidlá, crossovery a SUV automobily. Či sa nachádzate v mestskej prevádzke alebo na horských cestách, jej riadenie je presné a predvídateľné ako na hladkom tak aj na klzkom povrchu.

Medzi top vlastnosti tejto pneumatiky patrí výborná ovládateľnosť na roztopenom snehu. Dôveryhodné výsledky použitej zmesi v rýchlo sa meniacom počasí charakterizuje vynikajúca priľnavosť na mokrej ceste a excelentná ovládateľnosť na zamrznutých či zasnežených vozovkách. Vďaka mohutnej a odolnej stavbe zosilnených bočníc je pneumatika Nokian WR SUV 4 pevná a odolná voči prierazom či defektom, ktoré môžu nastať pri jazde na zimných cestách.

EU Energy
QR Code

Nokian 297591


235/55R19 105V XL

Rolling resistance
A
B
C
C
D
E
wet grip
A
B
C
C
D
E

Noise 72db
Nokian

Fínsky výrobca pneumatík Nokian je jedným z producentov pneumatík, ktorý sa špecializuje na potreby zákazníkov v severských podmienkach. Zimné pneumatiky Nokian sú určené do extrémnych zimných podmienok, v ktorých dosahujú neprekonateľné výsledky. Ideálne podmienky k vývoju takýchto pneumatík vytvára najsevernejší testovací okruh Ivalo. Nokian vyrába aj hrotované zimné pneumatiky, ktoré sú určené na jazdu po zľadovatenom povrchu. U nás je však používanie tohto typu pneumatík zakázané. Letné pneumatiky Nokian však nezaostávajú ani v menej náročných letných podmienkach. Dosahujú výborné jazdné vlastnosti na mokrom i suchom povrchu. Toto všetko robí zo značky Nokian všestranného výrobcu pneumatík, ktorý sa zaraďuje do strednej triedy.

Aktuálna podoba spoločnosti Nokian Limited bola založená v roku 1988, no jej korene siahajú až do roku 1898, kedy bol postavený prvý fínsky závod na výrobu gumy. Organizácia začala produkovať pneumatiky v roku 1932. O pár rokov neskôr sa na trhu objavil najslávnejší model Nokian Hakkapellita. Táto pneumatika drží niekoľkonásobný rýchlostný rekord na ľade, ktorý činí neuveriteľných 335,7 km/h. Odborníci zo spoločnosti Nokian sa snažia vyvíjať ekologicky šetrné technológie. Podarilo sa im vyrobiť prvú pneumatiku s použitím nízko aromatických olejov. V dnešnej dobe je už značka Nokian známa nie len v severských štátoch, ale aj v iných európskych a svetových krajinách.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >