• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne zimne 185/65R15 88T Nokian WR D4

WR D4 14146554

Nokian WR D4

185/65R15 88T Otestovany TOP 3 V TESTE

Nokian

Valivy odpor C
Odpor na vode B
Hlucnost 68db
Rozmer pneumatiky
185/65R15
Index nosnosti
88 = max 560 kg
Index rýchlosti
T = max 190 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
C
Brzdenie za mokra
B
Hlučnosť
A ( 68 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 9 prac. dní
- +
Skladom 5 ks
u dodávateľa

157,62 €/ks

157.62
Pneumatiky osobne zimne 185/65R15 88T Nokian WR D4

Nokian WR D4 je zimná pneumatika od fínskeho výrobcu Nokian Tyres, ktorá je testovaná v severských podmienkach škandinávskych krajín. Pýši sa prvenstvom v priľnavosti na mokrom povrchu vozovky a zvýšeným komfortom jazdy v zasnežených podmienkach.

Tento nový typ dezénu je ideálny do striedavého počasia v našich klimatických podmienkach, nakoľko si ľahko a bezpečne poradí s vodou, mokrým snehom ale aj závejmi. Zmes z prírodnej gumy, kremíka a repkového oleja má prvky, pri ktorých sa minimalizuje brzdná dráha za akýchkoľvek podmienok zimného počasia. Výrazne sa tak zvyšuje ovládateľnosť, bezpečnosť jazdy a celkové pohodlie majiteľa vozidla.

EU Energy
QR Code

Nokian 341133


185/65R15 88T

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Nokian

Fínsky výrobca pneumatík Nokian je jedným z producentov pneumatík, ktorý sa špecializuje na potreby zákazníkov v severských podmienkach. Zimné pneumatiky Nokian sú určené do extrémnych zimných podmienok, v ktorých dosahujú neprekonateľné výsledky. Ideálne podmienky k vývoju takýchto pneumatík vytvára najsevernejší testovací okruh Ivalo. Nokian vyrába aj hrotované zimné pneumatiky, ktoré sú určené na jazdu po zľadovatenom povrchu. U nás je však používanie tohto typu pneumatík zakázané. Letné pneumatiky Nokian však nezaostávajú ani v menej náročných letných podmienkach. Dosahujú výborné jazdné vlastnosti na mokrom i suchom povrchu. Toto všetko robí zo značky Nokian všestranného výrobcu pneumatík, ktorý sa zaraďuje do strednej triedy.

Aktuálna podoba spoločnosti Nokian Limited bola založená v roku 1988, no jej korene siahajú až do roku 1898, kedy bol postavený prvý fínsky závod na výrobu gumy. Organizácia začala produkovať pneumatiky v roku 1932. O pár rokov neskôr sa na trhu objavil najslávnejší model Nokian Hakkapellita. Táto pneumatika drží niekoľkonásobný rýchlostný rekord na ľade, ktorý činí neuveriteľných 335,7 km/h. Odborníci zo spoločnosti Nokian sa snažia vyvíjať ekologicky šetrné technológie. Podarilo sa im vyrobiť prvú pneumatiku s použitím nízko aromatických olejov. V dnešnej dobe je už značka Nokian známa nie len v severských štátoch, ale aj v iných európskych a svetových krajinách.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >