• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky osobne letne 175/65R14 82T Nokian WETPROOF

WETPROOF 14145395

Nokian WETPROOF

175/65R14 82T Otestovany TOP 3 V TESTE

Nokian

Valivy odpor C
Odpor na vode A
Hlucnost 66db
Rozmer pneumatiky
175/65R14
Index nosnosti
82 = max 475 kg
Index rýchlosti
T = max 190 km/h
Sezóna
LetnéSezona
Typ vozidla
Osobné
Válivý odpor
C
Brzdenie za mokra
A
Hlučnosť
A ( 66 db)
Nie je skladom
Pneumatiky osobne letne 175/65R14 82T Nokian WETPROOF

Pneumatika Nokian WETPROOF je bezpečná a spoľahlivá letná voľba určená pre osobné automobily. Nemusíte sa s ňou báť silných letných búrok a s tým spojeného nárastu rizika vzniku aquaplaningu. Tento model totižto nedá žiadnu šancu najväčšiemu vodnému strašiaku vodičov.

Už názov tejto pneumatiky naznačuje, že je skutočným profíkom na mokré vozovky. Medzi jej najväčšie prednosti patrí dokonalá priľnavosť na vode a optimálna kontaktná plocha s vozovkou. Pneumatika Nokian WETPROOF efektívne odvádza prebytočnú vodu z vozovky a dosahuje maximálny záber. Zmes gumy zase významne znižuje valivý odpor a tým samozrejme aj spotrebu vozidla. Vyskúšajte túto pneumatiku aj vy a zažeňte svoj strach z daždivého počasia.

EU Energy
QR Code

Nokian 328498


175/65R14 82T

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
Nokian

Fínsky výrobca pneumatík Nokian je jedným z producentov pneumatík, ktorý sa špecializuje na potreby zákazníkov v severských podmienkach. Zimné pneumatiky Nokian sú určené do extrémnych zimných podmienok, v ktorých dosahujú neprekonateľné výsledky. Ideálne podmienky k vývoju takýchto pneumatík vytvára najsevernejší testovací okruh Ivalo. Nokian vyrába aj hrotované zimné pneumatiky, ktoré sú určené na jazdu po zľadovatenom povrchu. U nás je však používanie tohto typu pneumatík zakázané. Letné pneumatiky Nokian však nezaostávajú ani v menej náročných letných podmienkach. Dosahujú výborné jazdné vlastnosti na mokrom i suchom povrchu. Toto všetko robí zo značky Nokian všestranného výrobcu pneumatík, ktorý sa zaraďuje do strednej triedy.

Aktuálna podoba spoločnosti Nokian Limited bola založená v roku 1988, no jej korene siahajú až do roku 1898, kedy bol postavený prvý fínsky závod na výrobu gumy. Organizácia začala produkovať pneumatiky v roku 1932. O pár rokov neskôr sa na trhu objavil najslávnejší model Nokian Hakkapellita. Táto pneumatika drží niekoľkonásobný rýchlostný rekord na ľade, ktorý činí neuveriteľných 335,7 km/h. Odborníci zo spoločnosti Nokian sa snažia vyvíjať ekologicky šetrné technológie. Podarilo sa im vyrobiť prvú pneumatiku s použitím nízko aromatických olejov. V dnešnej dobe je už značka Nokian známa nie len v severských štátoch, ale aj v iných európskych a svetových krajinách.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >