• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky van zimne 215/75R16 114R Kleber TRANSALP 2

TRANSALP 2 14211690

Kleber TRANSALP 2

215/75R16 114R

Kleber

Valivy odpor C
Odpor na vode B
Hlucnost 71db
Rozmer pneumatiky
215/75R16
Index nosnosti
114 = max 1180 kg
Index rýchlosti
R = max 170 km/h
Sezóna
ZimnéSezona
Typ vozidla
Dodávkové
Válivý odpor
C
Brzdenie za mokra
B
Hlučnosť
B ( 71 db)
Expedujeme
Expedujeme
do 9 prac. dní
- +
Skladom 20 ks
u dodávateľa

244,99 €/ks

244.99
Pneumatiky van zimne 215/75R16 114R Kleber TRANSALP 2

Aj vaša dodávka či ľahké nákladne vozidlo si zaslúži svoju pozornosť počas studených zimných dní. Práve pre tieto typy vozidiel je určená pneumatika Kleber TRANSALP 2. Poskytuje optimálne jazdné vlastnosti, spoľahlivosť a najmä bezpečnosť od prvého do posledného zimného dňa.

Výrobcovia sa pri tejto robustnej zimnej pneumatike zamerali na vylepšenie technických vlastností, ktoré zaisťujú výborný kontakt s akýmkoľvek zimným podkladom. O polovicu sa zvýšila hustota lamiel, ktoré v kombinácii s mohutnými ramennými blokmi dosahujú ešte lepšiu priľnavosť. Mysleli však aj na zvýšenú odolnosť, ktorú dodávková pneumatika jednoznačne musí mať. Váha prevážaného nákladu je rovnomerne rozložená tak, aby sa predchádzalo nerovnomernému opotrebeniu pneumatiky. S modelom Kleber TRANSALP 2 zvládnete okrem zimných mestských ciest aj ťažšie horské priechody.

EU Energy
QR Code

Kleber 88418


215/75R16 114R

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Kleber

Osobné pneumatiky Kleber už od nepamäti prekvapujú pneumatikársky priemysel svojou technologickou vyspelosťou, vďaka čomu si zaistili povesť inovátora, elegancie a kvality. Medzi prevratné vynálezy značky Kleber môžeme zaradiť svetové prvenstvo v bezdušovej pneumatike s ochranou proti defektu. Tento francúzsky výrobca v súčasnosti spadá pod európsky gigant Michelin, ktorý mu zaistil stabilné výrobné podmienky, vývoj a inovácie. Je predstaviteľov veľmi vyhľadávanej strednej triedy pneumatík a svojim zákazníkom ponúka skvelý pomer medzi cenou a výkonom. Radí sa medzi najpredávanejšie značky pneumatík v rámci celej Európy.

Začiatky spoločnosti Kleber sú úzko spojené s ďalším výrobcom pneumatík BF Goodrich. Práve v jeho továrni vo francúzskom meste Colombes, keď sa písal rok 1911, začal Kleber produkovať svoje prvé pneumatiky. O niečo neskôr v roku 1947 priniesol na svet zimné pneumatiky, ktoré boli známe svojim znakom ľadového medveďa. Úspechy si táto organizácia začala pripisovať aj na pretekárskych okruhoch. V roku 1981 Michele Mouton ako prvá osoba ženského pohlavia vyhrala Rallye San Remo práve na pneumatikách Kleber. V dnešnej dobe sa pneumatiky tejto značky predávajú vo viac ako 20 krajinách sveta. Okrem toho sa používajú aj ako originálna výbava na viacero vozidiel Suzuki, Volkswagen či Opel.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >