• 4 milióny predaných pneumatík 4 milióny predaných pneumatík
  • Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR Dodanie do pneuservisu v rámci celej SR
  • Špecialista na pneumatiky od roku 1991 Špecialista na pneumatiky od roku 1991
  • Expedícia v deň objednávky (do 14:00) Expedícia v deň objednávky (do 14:00)
  • Vyhľadávanie podľa ŠPZ Vyhľadávanie podľa ŠPZ

Pneumatiky offroad letne 235/75R15 101Q Sailun TERRAMAX M/T

TERRAMAX M/T 14144315

Sailun TERRAMAX M/T

235/75R15 101Q

Sailun

Valivy odpor ?
Odpor na vode ?
Hlucnost ?db
Rozmer pneumatiky
235/75R15
Index nosnosti
101 = max 825 kg
Index rýchlosti
Q = max 160 km/h
Sezóna
LetnéSezona
Typ vozidla
Offroad
Válivý odpor
?
Brzdenie za mokra
?
Hlučnosť
Expedujeme
Expedujeme
ešte dnes!
- +
Skladom 6 ks
skladom

101,09 €/ks

101.09
Pneumatiky offroad letne 235/75R15 101Q Sailun TERRAMAX M/T

Táto pneumatika je určená pre ozajstných „fajnšmekrov“ na jazdu v nepriechodnom a náročnom teréne. Tam kde by ste auto nikdy nečakali, sa vďaka tejto pneumatike môžete bez problémov dostať. Pneumatika Sailun TERRAMAX M/T sa radí svojimi vlastnosťami k priekopníkom moderného dizajnu a nevídanej funkčnosti v tých najťažších podmienkach.

Už samotná konštrukcia bočnice pneumatiky navodí pocit robustnosti a odolnosti pred akýmkoľvek mechanickým poškodením. Je vysoko odolná voči bočným prierazom a nábehom na prípadné nerovnosti v podobe výtlkov či vyvýšeného terénu. Široké lamely na bokoch dezénu zabezpečujú perfektné čistenie od blata ale aj iných nečistôt. Masívne stredové bloky majú zase na starosti maximálny záber. Táto pneumatika určite poteší všetkých milovníkov agresívnej jazdy v ťažkom teréne.

EU Energy
QR Code

Sailun 324418


235/75R15 101Q

Rolling resistance
A
B
C
D
E
wet grip
A
B
C
D
E

Noise db
K tomuto produktu zatiaľ nie je zaevidovaný žiaden test.
Sailun

Pneumatiky Sailun sú živým dôkazom toho, že aj medzi čínskymi pneumatikami môžeme nájsť ozajstnú kvalitu. Výrobca Sailun sa pri výrobe svojich pneumatík sústredí predovšetkým na kvalitu a ponúka ich, ako je to už pri čínskych výrobcoch zvykom, za veľmi lákavé ceny. Osobné pneumatiky Sailun sú bezpečné, spoľahlivé a môžeme ich zaradiť do budgetovej triedy. Pri ich výrobe sú skombinované profesionálne technické znalosti s najnovším výskumom a vývojom. Sailun sa však nekoncentruje iba na produkciu pneumatík, ale aj na vylepšovanie svojich výrobných procesov. Z tohto dôvodu organizácia vyvinula vlastný program ekologickej technológie a snaží sa tak vyrábať všetky svoje produkty s čo najnižším dopadom na životné prostredie.

Spoločnosť Sailun bola založená v roku 2002 v čínskom mestečku Qingdao. Relatívne rýchlo sa jej podarilo preraziť medzi silnou konkurenciou a v súčasnosti patrí medzi najväčších výrobcov pneumatík v Číne. Svoj úspech však slávi aj na ostatných kontinentoch. Sailun si po celom svete vybudoval závideniahodnú povesť výrobcu a dodávateľa pneumatík. Svoje produkty exportuje do viac ako 50 krajín sveta. Aby sa prispôsobil lokálnym podmienkam, vytvoril si obchodné zastúpenia a pobočky v Amerike, Afrike, Austrálii a Európe. V európskych končinách je značka Sailun známa aj vďaka jej športovým aktivitám. Od roku 2019 je Sailun generálnym partnerom španielskeho futbalového klubu Valencia CF.

Podobné produkty


Načítavajú sa podobné produkty

Vyberáme pre Vás vhodné produkty.


Nichol
Nicholtrackt s.r.o Veľkoobchod s pneumatikami.
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne $$ Predajna Nicholtrackt s.r.o Predajna Nicholtrackt s.r.o
Nicholtrackt s.r.o
Fiľakovská 24 Lučenec SK 984 01
cislo infolinka horne Predajna Nicholtrackt s.r.o
nicholtrackt.sk >