featured image

MICHELIN: Pneumatiky nie sú banány! Pravda o starnutí pneumatík

ČO JE PRAVDA OHĽADNE STARNUTIA PNEUMATÍK?

 

OTÁZKA: Prečo Michelin poskytuje tieto informácie o starnutí pneumatík?

ODPOVEĎ: Pretože ohľadne starnutia pneumatík existuje všeobecne rozšírená mylná predstava. Nezabudnite: najdôležitejším údajom NIE JE to, kedy bola pneumatika vyrobená (DOT), ale kedy bola namontovaná na vozidlo.

...

ČÍTAJ VIAC

Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov a poučenie subjektu

 

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo...

ČÍTAJ VIAC
featured image

Austone v ponuke Nicholtrackt

V tejto sezóne sme do našej ponuky zaradili novú značku Austone. Novú na Slovensku, no v zahraníčí sa jedná o stabilného dodavateľa kvalitných pneumatík v základnej triede. 

Značka Austone patrí do portfólia spoločnosti Chengshan (Shandong) Tire Company a zamestnáva viac než 5000 zamestnancov. Ročne vyprodukuje viac než 15 miliónov pneumatík, ktoré následne distribuuje prostredníctvom takmer 8000 predajcov, medzi ktorých sa...

ČÍTAJ VIAC

Bezplatný spätný odber opotrebovaných pneumatík

Bezplatný spätný odber opotrebovaných pneumatík

Pneumatiky a odpadové pneumatiky v zmysle zákona č.79/2015 Z. z. sú pneumatiky, ktoré boli na trh Slovenskej republiky uvedené samostatne alebo na kolesách motorových vozidiel a nemotorových vozidiel bez ohľadu na ich výrobnú značku a dátum ich uvedenia na trh ako aj na použité pneumatiky pre...

ČÍTAJ VIAC
featured image

Dezinfekcia interiéru vozidla a klimatizácie

Cítite vo vašom aute po zapnutí klimatizácie nepríjemný zápach? Príčinou je vlhkosť resp. baktérie, ktoré vznikajú najmä vo výparníku klimatizácie auta.
Existuje viacero spôsobov, ako zápach odstrániť. No najlepšie je odstrániť príčínu zápachu – baktérie. Neexistuje žiadny vírus či baktéria odolávajúca ozónu. Dostatočná koncentrácia ozónu...

ČÍTAJ VIAC

© Copyright Nicholtrackt 2017.
Powered by Alchymista